info@npelektrotechniek.nl

U kunt ons altijd mailen

0682605685 | 0619184259

Bel voor meer informatie

Elektrotechniek

Oplossingen bieden op het gebied van elektrotechniek is onze
expertise. Met maatwerk verzorgen wij alles op het gebied van
elektrotechnische installaties.

Oplossingen bieden op het gebied van elektrotechniek is onze expertise. Met maatwerk verzorgen wij alles op het gebied van elektrotechnische installaties.

Kwaliteit in Elektrotechniek

NP Elektrotechniek uit Monnickendam is uw specialist op het gebied van elektrotechniek. Met een team van gedreven specialisten staan wij dag in dag uit klaar voor particulieren en bedrijven voor het verzorgen van de meest diverse elektrotechnische projecten. Onze opdrachtgevers komen uit veel verschillende branches. Wij bieden zonodig alle gewenste diensten en producten tegen een scherpe prijs. Hierbij verliezen we onze service niet uit het oog. Wij staan voor kwaliteit in elektrotechniek.

Planmatig Elektrowerk
Wij adviseren u graag over de mogelijkheden en vatten dit in een elektrotechnisch ontwerp. Op basis hiervan kunnen wij u een scherpe aanbieding doen. Vervolgens maken wij een plan van aanpak met een daaraan gekoppelde planning waardoor onze monteurs efficiënt aan de slag kunnen.

Voor NP Elektrotechniek is geen project te groot of te klein. Of het nu gaat om het plaatsen van een enkele groepenkast voor een particulier of een volledige woonwijk voor een aannemer. Wij klaren de klus middels gebundelde krachten. Maatwerk en een optimaal resultaat is ons doel.

De kracht van de combinatie
NP Elektrotechniek is een samenwerkingsverband tussen meerdere ervaren vakmensen met verschillende disciplines. Als één team realiseren wij grote en kleine elektrotechnische projecten voor zowel, nieuwbouw als renovatieprojecten.

Snelle service en voordelige kwaliteit
Door onze jarenlange ervaring en door de meest veelzijdige projecten hebben wij hoogwaardige service te bieden tegen meer dan redelijke prijzen. Daarom gaan wij graag snel van start en werken we resultaat gericht uw project tot in de puntjes uit. Net zolang tot u tevreden bent. Op al onze producten zit fabrieksgarantie en een half jaar garantie op onze geleverde diensten. We zijn dus een échte partner om op te bouwen.

Aarzel niet en neem contact met ons op voor uw volgende elektrotechnische project. Wij zijn graag bereid om al uw vragen te beantwoorden. Zo kunt uw zorgeloos genieten van een elektrische installatie die  A tot Z is uitgevoerd door de professional.

Berichten en projecten

NP Elektrotechniek is bezig met de nieuwe huisstijl. Ook de bedrijfsbussen krijgen een nieuwe uitstraling. Nu nog kiezen voor welk ontwerp we gaan. Welke vind jij het mooist?

In opdracht van een particuliere klant hebben een elektroplan gemaakt. Na goedkeuring op de offerte zijn we deze week begonnen met de uitvoering. Voor dit renovatieproject is alles opnieuw gefreesd...

Voor Snow Planet mocht NP Elektrotechniek de gehele ski ruimte voorzien van verlichting.

Een zeer tevreden “de Ouwe Blauwe Monnickendam” met de door ons geplaatste terras verlichting!

HHNK, oudesluis+brug “aanmeld knoppen aangebracht” het nieuwe vaarseizoen kan beginnen!

Heeft u vragen?

Neem dan direct contact met NP elektrotechniek