info@npelektrotechniek.nl

U kunt ons altijd mailen

0682605685 | 0619184259

Bel voor meer informatie

Airco

De airco specialist

Niets is lekkerder dan s’zomers tijdens een hittegolf een koel huis te hebben. NP Elektrotechniek zorgt ervoor dat u de juiste airco hebt op basis van uw ruimte, uw wensen en de kwaliteit van de binnenlucht. Wij zijn gecertificeerde specialisten en verzorgen dit voor u.

Hoe we aan het werk gaan
Eerst komen we bij u langs en controleren we de binnenlucht en kiezen we samen met u een plek waar de airco het beste komt te staan. We hebben een ruim aanbod aan airco’s en helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Op basis van dit plan en de gekozen airco doen we u een offerte. Erna kunnen onze monteurs efficiënt aan de slag. Voor ons is geen enkel project te groot of te klein. We plaatsen airco’s voor particulieren, maar ook voor bedrijven. 

Berichten en projecten

NP Elektrotechniek is bezig met de nieuwe huisstijl. Ook de bedrijfsbussen krijgen een nieuwe uitstraling. Nu nog kiezen voor welk ontwerp we gaan. Welke vind jij het mooist?

In opdracht van een particuliere klant hebben een elektroplan gemaakt. Na goedkeuring op de offerte zijn we deze week begonnen met de uitvoering. Voor dit renovatieproject is alles opnieuw gefreesd...

Voor Snow Planet mocht NP Elektrotechniek de gehele ski ruimte voorzien van verlichting.

Een zeer tevreden “de Ouwe Blauwe Monnickendam” met de door ons geplaatste terras verlichting!

HHNK, oudesluis+brug “aanmeld knoppen aangebracht” het nieuwe vaarseizoen kan beginnen!

Heeft u vragen over elektrawerk?

Neem dan direct contact met NP elektrotechniek