info@npelektrotechniek.nl

U kunt ons altijd mailen

0682605685 | 0619184259

Bel voor meer informatie

Elektrawerk

Oplossingen bieden op het gebied van elektrawerk is voor NP Elektrotechniek geen enkel probleem.
Met secuur maatwerk ontzorgen wij u op het gebied van alle elektrawerk.

Oplossingen bieden op het gebied van elektrotechniek is onze expertise. Met maatwerk verzorgen wij alles op het gebied van elektrotechnische installaties.

De specialist voor al uw elektrawerk

NP Elektrotechniek uit Monnickendam is de specialist op het gebied van elektrawerk. Met een proffesioneel team vol specialisten staan we elke dag klaar voor bedrijven en particulieren voor het verzorgen van de meest diverse elektrotechnische projecten. Onze opdrachtgevers komen uit veel verschillende branches. Voor een scherpe prijs bieden we zonodig alle gewenste diensten en producten. Voor ons blijft service van het hoogste belang. Wij staan ook voor kwaliteit in elektrawerk.

Planmatig Elektrawerk
Wij geven u graag gepast advies over de verschillende mogelijkheden en maken hiervan een elektrotechnisch ontwerp. Wij doen u een scherpe offerte op basis van dat plan. Erna maken we een gericht plan met een gekoppelde planning waardoor onze monteurs efficiënt aan de slag kunnen.

Geen enkel project is te te groot of te klein voor ons. of het nu gaat om een volledige woonwijk voor een aannemer of om het plaatsen van een enkele groepenkast voor een particulier. Wij klaren de klus door gebundelde krachten. Optimale resultaten en maatwerk zijn onze doelen.

Het effect van de samenwerken
NP Elektrotechniek is een samenwerkingsverband tussen meerdere ervaren vakmensen met verschillende disciplines. Als één team realiseren wij grote en kleine elektrotechnische projecten voor zowel, nieuwbouw als renovatieprojecten.

Voordelige kwaliteit en spoedige service
Door jarenlang ervaring en de meest veelzijdige projecten hebben we hoogwaardige service te bieden tegen scherpe prijzen. Wij gaan daarom graag snel van start en we werken resultaat gericht het project tot in de puntjes uit. Net zolang tot u tevreden bent. Op al onze producten zit fabrieksgarantie en een half jaar garantie op onze geleverde diensten. We zijn dus een échte partner om op te bouwen.

Twijfel niet en neem contact met ons op voor uw volgende elektrawerk project. Wij zijn bereid om al uw vragen te beantwoorden. Zo kunt uw zorgeloos genieten van een elektrische installatie die  A tot Z is uitgevoerd door de professionals.

Berichten en projecten

NP Elektrotechniek is bezig met de nieuwe huisstijl. Ook de bedrijfsbussen krijgen een nieuwe uitstraling. Nu nog kiezen voor welk ontwerp we gaan. Welke vind jij het mooist?

In opdracht van een particuliere klant hebben een elektroplan gemaakt. Na goedkeuring op de offerte zijn we deze week begonnen met de uitvoering. Voor dit renovatieproject is alles opnieuw gefreesd...

Voor Snow Planet mocht NP Elektrotechniek de gehele ski ruimte voorzien van verlichting.

Een zeer tevreden “de Ouwe Blauwe Monnickendam” met de door ons geplaatste terras verlichting!

HHNK, oudesluis+brug “aanmeld knoppen aangebracht” het nieuwe vaarseizoen kan beginnen!

Heeft u vragen over elektrawerk?

Neem dan direct contact met NP elektrotechniek